termékeink

Virtual Surveyor

Mérjen úgy virtuálisan, mint a földmérők a terepen!

A Virtual Surveyor a hatékony légi térképező szoftver. Képes légi felmérések anyagainak gyors kezelésére, akkor is, ha nagy területű felmérésekről van szó. Egy átlagos teljesítményű számítógépen 3 dimenzióban lehet vele a terepet megjeleníteni. Megrajzolhatók a törésvonalak és alappontok. Képes térfogatok számítására. Hozzon létre szokásos CAD, vagy GIS programjába betölthető állományt a 3D felmérés alapján.

A földmérők a terepi felmérés során megkeresik és felmérik a terep jellegzetes pontjait és vonalait. Ezeket jól kell megválasztani, amit nehéz automatizálni. A Virtual Surveyor segítségével ez a folyamat egy virtuális környezetben végezhető. Használhatja a földmérő gyakorlatát és a Virtual Surveyor segítségével a terepet legjobban leíró pontokat és vonalakat választhatja ki.

Térfogatmérés

A Virtual Surveyor lehetővé teszi az UAV magassági modell összes pontjának használatát a térfogat számítások elvégzéséhez. Ön kijelöli a területet, ahol szeretné a térfogatszámítást elvégezni és a szoftver gyorsan és pontosan kiszámítja. Ha ugyanarról a területről különböző időkben készült domborzatmodell rendelkezésére áll, akkor a program a térfogatváltozást is ki tudja számítani.

CAD és GIS export

A Virtual Surveyor lehetővé teszi a pontok, a vonalas és a felületi elemek rétegekbe rendezését. Az egész felmérés közvetlenül exportálható CAD-be, vagy GIS-be profil készítési lehetőséggel közvetlenül bármelyik elemről.

Gyors megjelenítés

Az UAV ortofotók és a magassági modellek nagy méretű fájlok, ezért különleges szoftver és hardver igényük van. A Virtual Surveyor hatékonyan megjelenít bármilyen méretű és felbontású fájlokat. Így zökkenőmentes a navigáció a terepen.

Polydesign Kft. © 2024 Minden jog fenntartva
chevron-down